
تعیین کردن کدام یک از غذاها به عنوان معروفترین غذاهای ایرانی از دیدگاه خارجیها موضوعی دشوار و پیچیده است، همچون سایر سؤالاتی که درباره جاذبههای تاریخی و طبیعی ایران مطرح میشوند. زیرا سرزمین ایران به دلیل تنوع قومی و فرهنگی گسترده و شگفتانگیز، در هر ناحیه و اقلیم، بر اساس عادات غذایی خاص ساکنان، از تنوع غذایی بینظیری برخوردار است.
این تنوع با گستردگی تفاوتها در جغرافیا و محیط طبیعی، تنوع جوّی و طبیعی را نیز افزوده و ما را با وسعت و گوناگونی ذائقهها و فرهنگ غذایی در نقاط مختلف کشور آشنا میکند. این تنوع، با بیش از دو هزار نوع غذای محلی که در استانها و توسط اقوام مختلف ایرانی طبخ میشود، ثابت شده است.
زمانی که مسئله معرفی غذاهای مختلف ایرانی به گردشگران خارجی مطرح میشود، پاسخ نخستین و سادهترین آن معرفی انواع کباب ایرانی است. کباب بهعنوان یکی از محبوبترین و لذیذترین غذاهای ایرانی، به دلیل سازگاری با ذائقههای بسیاری از گردشگران خارجی، بهویژه محبوبیت دارد. با این حال، پذیرایی از مهمانان با غذاهای خوشمزه ایران، یک سفر درون مرزی و تاریخی به گستره این سرزمین است.آس چارتر به شما این امکان را می دهد تا با کمترین هزینه و کمترین زمان بتوانید بهترین بلیط هواپیما خارجی را از این سامانه دریافت نمایید.
چلو کباب
تا دوران قاجار، چلو کباب ایران جای خود را در سفرههای ایرانیان باز نکرده بود. اما چگونه این تغییر رخ داد؟ داستان این تحول به این صورت است: بر اساس مطالبی که میرزا محمدرضا معتمد الکتاب، نویسنده کتاب “تاریخ قاجار” بیان کرده است، ناصر الدین شاه قاجار، که اصلیتی قفقازی نیز داشته است، به صورت شخصی و مستقیم از یک آشپزباش دربار خود درخواست کرد که کبابی بپزد، البته بر اساس نوع کباب محلی در منطقه قفقاز.
این آشپز، پس از گذراندن مدتی از زمان طبخ کباب، تغییراتی در آن ایجاد کرد و پایههای چلوکباب ایرانی را با شکل امروزی به وجود آورد.
لازانیا
لازانیا، یکی از غذاهای محبوب ایتالیا، جایگاه ویژهای در سلیقههای علاقهمند به هنر آشپزی دارد و این محبوبیت خود را از کشور مبدأ خود به تمام نقاط دنیا منتقل کرده است. این غذا از پاستاهای ورقهای بهصورت لایهلایه تشکیل شده است، که با ترکیب هنرمندانهای از پیاز، کرفس، هویج، گوشت، سس گوجه و پنیر به طعمی بینظیر دست یافته است.
سوشی
سوشی، یکی از لذیذترین و شناختهشدهترین غذاهای ژاپنی است که از ترکیب برنج، ماهی و تاپینگهای مختلف تهیه میشود. این غذای دریایی ایران آنقدر محبوب هست که در اکثر کشورهای جهان حتی ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. اگرچه همه ما کم و بیش با سوشی آشنایی داریم، اما درباره گذشته آن چطور؟
جالب است بدانید برخلاف تصورات، منشا سوشی به کشور چین باز میگردد. حدوداً بین قرن سوم و پنجم پیش از میلاد، سوشی یک غذای متدوال میان قشر فقیر جامعه بود که میان ماهیگیران و کارگران چینی مورد استفاده قرار میگرفت. در گذشته، چینیها ماهی را در برنج تخمیر شده میپیچیدند تا در هر موقعی از روز به گوشت تازه دسترسی داشته باشند. در آن زمان برنج دور ریخته میشد و به جای سوشی نارزوشی (narezushi) نام داشت.
تاکو
تاکو، یکی از غذاهای سنتی مکزیکی ایران است، که از یک نان تورتیلا پختهشده از آرد ذرت یا گندم ساخته میشود. این نان سپس با مواد مختلفی از گوشت گرفته تا مرغ، غذای دریایی، سبزیجات و حتی پنیر پر میشود. تاکو را معمولا با دست میخورند و با سس سالسا یا آووکادو سرو میکنند.
اصل تاریخچه تاکو به دورانی پیش از ورود اروپاییها به مکزیک بازمیگردد. اسناد تاریخی اسپانیایی حاکی از آن است که تاکو در هنگام پذیرایی از اروپاییها در مکزیک، به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو شده است. اگر ذرت را بهعنوان قلب غذاهای مکزیکی در نظر بگیریم، تاکو به مثابه تورتیلا نرم پرشده با مواد خوشطعم و دلچسب، روح اصلی غذاهای مکزیکی است.
پاولووا
دسر پاوولوا، یکی از محبوبترین و شناختهشدهترین دسرها در نیوزلند و استرالیا، علاوه بر اینکه یکی از شاهکارهای دسرهای جهان است، بین این دو کشور بر سر مالکیت آن اختلافاتی وجود دارد. این بحث در مورد کدام کشور باید مالک اصلی این دسر زیبا باشد، همچنان ادامه دارد.
با طعم فوقالعاده خوشمزگی که دارد و ظاهر زیبایی که بههمراه دارد، دسر پاوولوا معمولا در جشنهای خاص، مراسم ازدواج، و موارد مهم دیگر به عنوان یک دسر شاهکار ارائه میشود. این دسر، الهام خود را از رقص باله گرفته است و تلاش شده است تا حرکات زیبای باله در ظاهر این دسر نیز به نمایش درآید.
با تهیه بلیط هواپیما تهران مشهد و بلیط هواپیما ارزان مشهد تهران در سایت آس چارتر از تخفیفات ومزایای ویژه ای برخوردار شوید.